Nyt køkken i København? Find dit drømmekøkken hos haus and honey

Kunne du godt tænke dig et nyt køkken i København? At finde et nyt køkken er ikke altid nemt. Heldigvis står vi hos haus and honey altid klar til at rådgive dig frem til det valg, der matcher dine ønsker og behov på bedste vis.

Vi har hos haus and honey stor erfaring med at finde og skabe nye køkkener i København. Derfor har vi også forståelse for, at det kan være svært at finde frem til det helt rigtige køkken på egen hånd. Har man ikke erfaring i branchen, og har man ikke viden om og kendskab til de forskellige muligheder, så kan udvalget af køkkener, producenter og komponenter virke helt uoverskueligt. Derfor kan det være rart at få professionel assistance, når man skal have nyt køkken i København.

Et køkken måles på mange parametre

Der er flere aspekter, der skal gå op i en højere enhed, når det kommer til det perfekte køkken. Et godt køkken handler ikke kun om udseende og design. Kvalitet og funktionalitet er også fuldstændig afgørende. Desuden bør et køkken også være personligt og afspejle dem, der skal bruge det til hverdag. At finde det perfekte køkken er altså ikke nogen nem opgave. Som forbruger skal man tage mange valg med hensyn til både producent, materiale, farve og meget mere, når man skal have et nyt køkken. Det kan være rart at have professionel assistance i denne proces.

Få hjælp af haus og honey

Som sagt har vi hos haus and honey specialiseret os inden for køkkener i København og omegn – det inkluderer også Hellerup og store dele af Nordsjælland. På Østerbro har vi en butik, hvor du altid er velkommen til at komme forbi, hvis du har brug for inspiration eller hjælp til at finde det rigtige køkken. Vores kompetente medarbejdere har både erfaring og en passion inden for køkkener, der kommer dig til gode på flere måder.

Book et uforpligtende møde om dit nye køkken i København

Skal du have et nyt køkken i København eller Frederiksberg? Hos haus and honey hjælper vi dig med at finde et unikt køkken i København, der vil give dig glæde hver eneste dag. Vi skræddersyr vores løsninger og følger vores opgaver helt til dørs, så du vil have følelsen af at have kompetent assistance fra start til slut.

Når man bor i København, kan man sommetider være begrænset af plads eller rørføring. Det kan også være en ny altan, der ændrer hele hjemmets  indretning. Eller ønsket om et ekstra børneværelse. Det kan også være en udfordring for håndværkerne overhovedet at komme frem og for vores leverancer at komme ind og op. Hos hausandhoney har vi mange års erfaring med lejligheder og bygger gerne op eller ud, så du oplever at få mere luft og orden på dit køkken. Vi kan ikke gøre køkkenet større, men vi kan indrette det, så det bliver mest optimalt. Uanset hvad dine muligheder er for et nyt køkken i København, står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Hvis du vil have inspiration og ideer til dit nye køkken i København, kan du booke et uforpligtende møde med en af vores kompetente køkkenkonsulenter. Det kræver blot, at du udfylder vores formular, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere.

Få et tilbud på dit nye køkken indenfor 48 timer:

    … eller skriv til os på helle@hausandhoney.dk