• rotpunkt køkken

Rotpunkt Køkken – eksklusive og moderne køkkener i høj tysk kvalitet

Hvis du er en af dem, der forbinder Tyskland med kvalitet, så vil du elske Rotpunkt. Der er nemlig tale om en køkkenproducent, der én gang for alle slår tyskernes håndværk og kvalitet fast. Med et Rotpunkt køkken får du et eksklusivt og moderne køkken, der tilpasses dine individuelle ønsker og behov.

Skal dit køkken være noget særligt, så er Rotpunkt det rigtige valg. Det er nemlig et køkken, der skiller sig lidt ud, både med hensyn til farver, antal muligheder, design og ikke mindst kvalitet. Skal dit køkken være eksklusivt og have et anstrøg af luksus, så er tysk kvalitet og innovation vejen dertil. Derfor kan du roligt vælge Rotpunkt køkken, hvis du vil have et unikt og personligt sted til madlavning, hygge og samvær. Et køkken, som du kan glæde dig over hver dag.

Er du blevet forelsket i det minimalistiske køkken, så er et grebsfrit køkken det helt rette valg for dig. Det grebsfrie køkken er indbegrebet af strømlinet design, der byder på uendelige muligheder.

Mennesker er forskellige – det er vores Rotpunkt køkkener også

Man taler ofte om, at køkkenet er hjemmets hjerte. Det er et rum, som bruges til og indeholder meget mere end blot madlavning. Med et flot og personligt Rotpunkt køkken er man allerede halvvejs i mål med at have et hjem, der skaber de perfekte rammer om den moderne familie. Derfor kan det også godt betale sig at bruge lidt ekstra energi og penge på at finde et køkken, der passer til lige netop jer og jeres hjem.

Med et Rotpunkt køkken får du et unikt og personligt køkken, der kan tilpasses på et utal af måder. For ligesom mennesker er forskellige, bør vores køkkener også være det. Et helt rigtigt køkken opfylder både ønsker og behov, ligesom det afspejler dem, der skal bruge det.

Hvad enten du er til den klassiske stil eller vil have et moderne køkken, så kan du finde den oplagte løsning hos Rotpunkt. Et køkken fra denne tyske producent er kort sagt et, der passer til alle, da det kan tilpasses ned til mindste detalje. Rotpunkt kan også kombineres med et håndlavet snedkerkøkken, der sammensætter klassiske køkkenelementer med  dine individuelle særpræg og ønsker.

Et eksklusivt køkken, der ikke bare ser godt ud

Rotpunkt er tysk kvalitet og grundighed, når det er bedst – fra inderst til yderst. Det er ikke kun design og udseende, der spiller ind. Vælger man et Rotpunkt køkken, kan man være sikker på, at kvaliteten er høj og jævn hele vejen igennem. Man får derfor ikke kun et eksklusivt udseende køkken, men også et moderne køkken, der kan holde til lidt af hvert. De første år kan man måske ikke mærke så meget forskel på kvaliteten, men et Rotpunkt køkken adskiller sig fra mange andre ved at stå skarpt år efter år. Både til den kræsne single og den travle familie er et Rotpunkt køkken et oplagt valg.

Selvom der er tale om et køkken i absolut højeste kvalitet, fås køkkenerne nemlig til gode priser. Uanset hvilken løsning, du ender med, vil du kunne nyde følelsen af, at du har fået meget for dine penge. Samtidig kan du bruge dit køkken med god og grøn samvittighed. Rotpunkt har nemlig øje for vores belastede miljø, og derfor får man også en bæredygtig løsning, når man vælger et af deres køkkener.

BESLAG, HÆNGSLER OG SKUFFER

Du kan frit vælge om du vil have massive egetræsskuffer til dit nye Rotpunkt køkken. Eller stålskuffer hvor du kan vælge om du vil have pyntelister monteret der passer til din valgte korpusfarve. Og vi har selvfølgelig et stort udvalg af bestiks indsatse og affaldssystemer, det er helt op til dig, hvor meget du synes du har brug for. Hængsler og beslag er naturligvis også tyske af den allerbedste kvalitet.  Overskabe er på vej tilbage i køkkenerne. Som noget helt nyt fås nu beslag hvor du kan trække hylderne i overskabet ned, hvis du har problemer med at nå. Eller du kan få opvaskemaskiner eller køleskabe fuldstændig grebsfrit med et ”banke-på” åbningssystem.

FRONTER

 • Smala låge på rotpunkt køkken

De fleste danskere vælger et hvidt køkken. Hos Rotpunkt vil vi gerne vise dig de store forskelle, der kan være på et hvidt køkken. Eller inspirere dig til at lege med mere trendy farver i grå toner, træ eller glas. Rotpunkt har mere end 100 forskellige fronter, og i København har vi i hausandhoney nøje udvalgt en kollektion, der er afstemt med tidens trends og vores Nordiske design tradition. Hvide køkkener viser vi i flere forskellige udgaver og flere forskellige kvaliteter, ligefra det moderne landkøkken til det minimalistiske grebsfrie køkken. Som noget helt specielt har Rotpunkt en mat overflade i HPL laminat, der med sin silkebløde finish minder meget om DuPont™ Corian®. De er meget slidstærke, modstands dygtige overfor fedtfingre og ridser, hygiejniske og farvemæssigt afstemt efter tidens trends, fra mat hvid til gråtoner og sort. Alle vores fronter fås med eller uden greb med et stort udvalg af gribeskinner og push-to-open.

 • Helle Jensen

Hos hausandhoney tror vi ikke på, du bliver lykkeligere af at få et nyt køkken. Men du får mere livskvalitet, hvis vi skaber nye harmonier i din bolig. Åbner op. Lukker lyset ind.  Måske placerer køkkenet i et nyt rum eller bygger til. Ser på det hele med nye øjne. Vi tror meget på helheden i din bolig. Det er det der giver dig og din familie værdi med det samme og som øger værdien af din bolig på langt sigt. Vi er vant til at se på arkitekturen i din bolig og se på hvordan du og din familie interagerer med dit hjem.  Vi lytter. Og skaber netop det rum for dit individuelle behov, der gør drømmen til virkelighed.

I butikken på Østerbrogade kan du få inspiration.

Men endnu vigtigere er det, at du booker tid til et inspirationsmøde hjemme hos dig selv. Fortæller os hvad du ønsker og hvordan dit køkken skal afspejle familiens behov. Så kommer vi med et håndtegnet skitseforslag og en løsning på hvordan du kommer i mål. Til fast pris og fast tid.

Rotpunkt logo
 • MILJØ

  Rotpunkt har en stærk grøn profil.
  Rotpunkt er det første køkken i Norden, der anvender BioBoard i produktionen. Bioboard består bl.a. af majskolber, som reducerer forbruget af træ med 37%.
  Produktionen af både majs og bioboards foregår lokalt, så også her er Rotpunkt et skridt længere fremme mod en bæredygtig fremtid.

 • CUSTOMMADE

  Rotpunkt tilpasser sig den individuelle kunde.
  Hos Rotpunkt kan du frit vælge mellem 32 forskellige korpus farver. I København har vi udvalgt en serie fronter og korpus tilpasset den Nordiske design tradition.
  Rotpunkt er tysk kvalitet fra inderst til yderst.

Nyt Rotpunkt køkken med hjælp fra haus and honey

Hos haus and honey er vi eksperter i køkkener. Vi kender til stort set alle køkkenbrands på det danske marked, men vi er stadig overbeviste om, at Rotpunkt køkken er det oplagte valg til dem, der vil have et både eksklusivt og moderne køkkenrum til en fair pris.

Vores kompetente køkkenkonsulenter hjælper dig med at sammensætte dit nye køkken, så det matcher dine ønsker og behov på bedste vis. Som sagt der er mange muligheder at vælge imellem, men vi tilbyder kompetent og personlig rådgivning, der gør det nemmere for dig at navigere frem til det rigtige valg.

Vi bistår dig i processen med et nyt køkken fra start til slut. Derfor kan du roligt booke et uforpligtende møde med en af vores køkkenkonsulenter allerede i dag. Det er første skridt mod at få dit drømmekøkken med det eksklusive design og den høje kvalitet, der kendetegner Rotpunkt.

Få et tilbud på dit nye køkken indenfor 48 timer:

  … eller skriv til os på helle@hausandhoney.dk

  FÅ ET TILBUD PÅ DIT NYE KØKKEN INDENFOR 48 TIMER

  Send os mål, billeder og dine ønsker og modtag et tilbud fra os inden for 48 timer.