• rotpunkt køkken

Eksklusive og moderne køkkener i høj kvalitet

BESLAG, HÆNGSLER OG SKUFFER

Du kan frit vælge om du vil have massive egetræsskuffer til dit nye køkken. Eller stålskuffer hvor du kan vælge om du vil have pyntelister monteret der passer til din valgte korpusfarve. Og vi har selvfølgelig et stort udvalg af bestiks indsatse og affaldssystemer, det er helt op til dig, hvor meget du synes du har brug for. Hængsler og beslag er naturligvis også af den allerbedste kvalitet.  Overskabe er på vej tilbage i køkkenerne. Som noget helt nyt fås nu beslag hvor du kan trække hylderne i overskabet ned, hvis du har problemer med at nå. Eller du kan få opvaskemaskiner eller køleskabe fuldstændig grebsfrit med et ”banke-på” åbningssystem.

FRONTER

  • Smala låge på rotpunkt køkken

De fleste danskere vælger et hvidt køkken. Hos os vil vi gerne vise dig de store forskelle, der kan være på et hvidt køkken. Eller inspirere dig til at lege med mere trendy farver i grå toner, træ eller glas. Vi har mere end 100 forskellige fronter, og i København har vi i hausandhoney nøje udvalgt en kollektion, der er afstemt med tidens trends og vores Nordiske design tradition. Hvide køkkener viser vi i flere forskellige udgaver og flere forskellige kvaliteter, ligefra det moderne landkøkken til det minimalistiske grebsfrie køkken. Som noget helt specielt har vi en mat overflade i HPL laminat, der med sin silkebløde finish minder meget om DuPont™ Corian®. De er meget slidstærke, modstands dygtige overfor fedtfingre og ridser, hygiejniske og farvemæssigt afstemt efter tidens trends, fra mat hvid til gråtoner og sort. Alle vores fronter fås med eller uden greb med et stort udvalg af gribeskinner og push-to-open.

  • Helle Jensen

Hos hausandhoney tror vi ikke på, du bliver lykkeligere af at få et nyt køkken. Men du får mere livskvalitet, hvis vi skaber nye harmonier i din bolig. Åbner op. Lukker lyset ind.  Måske placerer køkkenet i et nyt rum eller bygger til. Ser på det hele med nye øjne. Vi tror meget på helheden i din bolig. Det er det der giver dig og din familie værdi med det samme og som øger værdien af din bolig på langt sigt. Vi er vant til at se på arkitekturen i din bolig og se på hvordan du og din familie interagerer med dit hjem.  Vi lytter. Og skaber netop det rum for dit individuelle behov, der gør drømmen til virkelighed.

I butikken på Østerbrogade kan du få inspiration.

Men endnu vigtigere er det, at du booker tid til et inspirationsmøde hjemme hos dig selv. Fortæller os hvad du ønsker og hvordan dit køkken skal afspejle familiens behov. Så kommer vi med et håndtegnet skitseforslag og en løsning på hvordan du kommer i mål. Til fast pris og fast tid.

Nyt køkken med hjælp fra haus and honey

Hos haus and honey er vi eksperter i køkkener. Vi kender til stort set alle køkkenbrands på det danske marked, men vi  et både eksklusivt og moderne køkkenrum til en fair pris.

Vores kompetente køkkenkonsulenter hjælper dig med at sammensætte dit nye køkken, så det matcher dine ønsker og behov på bedste vis. Som sagt der er mange muligheder at vælge imellem, men vi tilbyder kompetent og personlig rådgivning, der gør det nemmere for dig at navigere frem til det rigtige valg.

Vi bistår dig i processen med et nyt køkken fra start til slut. Derfor kan du roligt booke et uforpligtende møde med en af vores køkkenkonsulenter allerede i dag. Det er første skridt mod at få dit drømmekøkken med det eksklusive design og den høje kvalitet, der kendetegner Haus and Honey

Få et tilbud på dit nye køkken indenfor 48 timer:

    … eller skriv til os på helle@hausandhoney.dk