Nyt køkken i Hellerup, Gentofte eller Rudersdal?

Vi har mange kunder i Gentofte og Rudersdal kommuner. Vores showroom ligger tæt på, og vi er lokalt forankrede. Netop i vores område, Hellerup og omegn, er der masser af børnefamilier der gerne vil have et fantastisk køkken til en fornuftig pris. Hausandhoney står altid klar til at hjælpe med et nyt  køkken, der lever op til eller overgår dine drømme. Er du interesseret i at høre mere om vores unikke køkkener, kan du også komme forbi  udstillingsbutikken til en snak

Når man skal have nyt køkken i Hellerup eller omegn, vil man hurtigt finde ud af, at der er mange muligheder at vælge imellem. Hos hausandhoney har vi mange års erfaring i branchen. Det betyder også, at vi har et stort kendskab til de forskellige producenter og muligheder.

Vi har mere end 15 forskellige korpusfarver, så du kan matche det indvendige af dit køkken op med det udvendige for en mere helstøbt løsning.

Vi har også mulighed for at tilpasse elementerne til et specialmål, hvis det er påkrævet. Programmet er ufatteligt stort, og ikke 2 løsninger er ens. Uanset om der skal laves nyt køkken i en villa eller en lejlighed, om det er til en børnefamilie eller til et ældre par, så kan vores elementer udvælges og sammensættes til den optimale løsning.

Book et uforpligtende møde og få gode ideer

Vi bliver stadig overraskede over, hvor meget kvalitet, design og individualitet, man får for sine penge, når man vælger det rigtige køkken. Derfor er vi også altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige køkken i Hellerup og omegn til dig og din familie.

Hvis man ikke har valgt køkken før, kan det virke uoverskueligt med de mange muligheder og aspekter, man skal tage stilling til undervejs. Derfor kan det være rart at have en kompetent køkkenkonsulent ved sin side, når man vælger nyt køkken i Hellerup. Hos hausandhoney kan vi tilbyde personlig rådgivning, blandt andet med henblik på fordele og ulemper ved forskellige løsninger. Derudover kan vi også komme med ny inspiration og ideer ti l, hvordan dit nye køkken i Hellerup kan gøre en forskel for dit hjem. Personer fra København eller Nordsjælland er også velkomne i Haus and Honey på Østerbro.

Hvis du skal bruge et nyt køkken i Hellerup og omegn, er det at booke et uforpligtende møde med en af vores dygtige køkkenkonsul enter et godt sted at
starte. Det kræver blot, at du udfylder formularen, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere.

Få et tilbud på dit nye køkken indenfor 48 timer:

    … eller skriv til os på helle@hausandhoney.dk