Find dit nye køkken i Hellerup med hjælp fra haus and honey

Hellerup og Charlottenlund, er en af de steder, hvor vi har mange kunder. Vores showroom ligger tæt på, og vi er lokalt forankrede. Netop i vores område, Hellerup og omegn, er der masser af børnefamilier der gerne vil have et fantastisk køkken til en fornuftig pris. Haus and honey står altid klar til at hjælpe med et nyt køkken, der lever op til eller overgår dine drømme. Er du interesseret i at høre mere om vores unikke snedkerkøkkener, kan du også komme forbi udstillingsbutikken til en snak.

Nyt køkken i Hellerup fra Rotpunkt

Når man skal have nyt køkken i Hellerup eller omegn, vil man hurtigt finde ud af, at der er mange muligheder at vælge imellem. Hos haus and honey har vi mange års erfaring i branchen. Det betyder også, at vi har et stort kendskab til de forskellige producenter og muligheder. Efter vores mening er et Rotpunkt det oplagte valg, fordi der er så mange designmuligheder, at alle bagefter vil vide, hvor I har købt det. Du kan selv sætte dit præg ned til mindste detalje, uden at det koster en formue.

Rotpunkt er en tysk producent, der på alle områder lever op til den almene forestilling om tysk grundighed og sans for kvalitet. Hvis du ønsker dig et både eksklusivt og funktionelt nyt køkken, så er det en oplagt løsning. Det er tilfældet, ikke mindst fordi Rotpunkt kan tilpasses på et utal af måder. Uanset om der skal laves nyt køkken i en villa eller en lejlighed, om det er til en børnefamilie eller til et ældre par, så kan Rotpunkts elementer udvælges og sammensættes til den optimale løsning.

Book et uforpligtende møde og få gode ideer

Hos haus and honey har vi arbejdet med Rotpunkt køkkener i flere år. Vi bliver stadig overraskede over, hvor meget kvalitet, design og individualitet, man får for sine penge, når man vælger et Rotpunkt køkken. Derfor er vi også altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige køkken i Hellerup og omegn til dig og din familie

Hvis man ikke har valgt køkken før, kan det virke uoverskueligt med de mange muligheder og aspekter, man skal tage stilling til undervejs. Derfor kan det være rart at have en kompetent køkkenkonsulent ved sin side, når man vælger nyt køkken i Hellerup. Hos haus and honey kan vi tilbyde personlig rådgivning, blandt andet med henblik på fordele og ulemper ved forskellige løsninger. Derudover kan vi også komme med ny inspiration og ideer til, hvordan dit nye køkken i Hellerup kan gøre en forskel for dit hjem. Personer fra København eller Nordsjælland er også velkomne i Haus and Honey på Østerbro.

Hvis du skal bruge et nyt køkken i Hellerup og omegn, er det at booke et uforpligtende møde med en af vores dygtige køkkenkonsulenter et godt sted at starte. Det kræver blot, at du udfylder formularen, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere.