Køkken i Malaga, Spanien

I Malaga og på Mallorca er køkkenudvalget meget begrænset.

Og der kan også kulturelle forskelle for eksempel mht. hårde hvidevarer, hvor man ofte ikke har samme veneration for integrerede enheder. Eller at køkkenet skal være åbent og have plads til at flere laver mad samtidigt.

Transporterne er ikke så kostbare, så det gav derfor god mening for familien Jensen at vælge et Rotpunkt køkken til deres hus i Malaga.

Elementerne blev hvide i vores holdbare HPL serie mens greb, bl.batteri og lamper fik fine messingdetaljer for at addere lidt varme til de meget lyse  overflader. Så kunne de fine spanske mahogni vinduer bedre komme til deres ret.

Selve bordpladerne i Silestone Calacatta Gold er produceret og leveret fra en lokal stenproducent.

I bad og soverum valgte familien Jensen vores MEMORY RI, en smuk tyk egetræsfiner med Markante lodrette riller, der giver de lyse overflader modspil.

På Mallorca har hausandhoney leveret flere køkkener til en brøkdel af Prisen for et køkken med rammelåge og i en helt anden lys og let stil, end det der tilbydes lokalt.

FØR

EFTER

I bad og soverum valgte familen Jensen vores MEMORY RI, en smuk tyk egetræsfiner med markante lodrette riller, der giver de lyse overflader modspil.