Henrik & Thomas’ Køkken

Henrik og Thomas er to meget kvalitetsbevidste kunder, som virkelig værner om deres hjem. Derfor var det en stor ære at få lov til at bygge deres nye køkken.

Det var helt oplagt at vinkle køkkenet med vasken placeret foran vinduet, fremfor at have et ligeløbskøkken hvor den modsatte side var mest af alt i vejen og ikke kunne anvendes optimalt.

Her er tale om to mennesker, der dyrker alt i deres have og har alt lige fra drivhus til bistader og høns – så bæredygtighed var klart et parameter. Derfor var valget af Rotpunkt København naturligt. Det giver dynamik, at kombinere lyse overskabe med mørke underskabe, så den mørke overflade ikke føles for dominerende. Sammen med den flotte Nero assoluto bordplade fremstår underdelen af køkkenet som et komplet møbel, mens overdelen forsvinder visuelt. – modsat deres tidligere køkken, hvor træ og lyse overflader var blandet sammen.

”Det bedste ved vores nye køkken er de små detaljer – Det store vaskskab som udnytter hjørnet af køkkenet til vores fem i en Quooker og sortering af skrald. Løsning til vores køleskab som ikke er integreret i selve køkkenelementerne . Den super flotte og brugervenlige granitbordpladen og virkelige holdbare elementer. Til sidst den rigtig gode indretning med hjælp fra Helle”

Køkkenet er ikke blevet større. Men det kan mere, det rummer mere og frem for alt, er der blevet plads til hyggen i de æstetiske omgivelser.

Det giver dynamik, at kombinere lyse overskabe med mørke underskabe, så den mørke overflade ikke føles for dominerende.

FØR

EFTER