Køkken i lejlighed på Nørrebro

Når du vælger nyt køkken i en lille lejlighed, anbefaler vi at du går efter tidløse løsninger. De mindre lejligheder skifter oftere ejer og værdien af dit nye køkken holder sig bedre, hvis de næste brugere også kan se sig selv i det

Det unge menneske vi indrettede bolig for her besluttede sig for at pifte det grå køkken i farven kashmir op med turkis farvede lofter og mørkegrønne  flange fliser. Hvis man bliver træt af farven, kan den nemt ændres til hvid og køkkenet vil stadig fremstå tidløst og nyt.

Rotpuntkts fronter i HPL findes i 17 farver, hvor korpus også er indfarvet i samme farve. Det giver et helstøbt visuelt udtryk med ro for øjet.

Bordpladerne er komposit Noble Desiree grey , som er nem at holde.

Både vaskemaskine , en smal opvaskemaskine og køleskab er integrerede hårde hvidevarer for at give ro særligt i et mindre køkken, betyder det meget, at hvidevarerne er ”pakket ind” så de ikke støjer. For at optimere pladsen og undgå en skidtsamler over overskabene, har vi ført alle skabe helt til loft. Hos Rotpunkt har vi overskabe i højder fra 26 cm til 130 cm som STANDARD, dvs. 9 forskellige højder at lege med i indretningen.

Og selvom køkkenet her er lille, så er det kælet for detaljerne med skuffer i massiv egetræ, som Rotpunkt køkken kunder er særligt begejstrede for. De koster nemlig ikke mere end vores stålskuffer men er med til at understrege den gedigne kvalitet og i øvrigt give en bedre akustik.

FØR

EFTER

Selvom det er et lille køkken, så er der kælet for detaljerne – eksempelvis skuffer med massive egetræssider.