• snedkerkøkken

Et snedkerkøkken er håndlavet kærlighed for feinschmeckere

Hos haus and honey tror vi ikke på, at man bliver lykkelig af at købe et nyt køkken. Men vi tror på, at et køkken der forandrer funktionaliteten i din bolig, giver øget livskvalitet for dig og din familie.

Håndlavet samlinger, ægte træsorter, godt håndværk, det er det vi forbinder med et snedkerkøkken. Hos hausandhoney har vi specialiseret os i at levere netop dette, fx i kombination med lakerede højskabe fra Rotpunkt. Så får du det bedste af alle verdener. Et håndlavet snedkerkøkken der er til at betale, kombineret med tysk kvalitet.

Få et køkken, som ingen andre har

Mennesker er forskellige, og det bør vores køkkener også være. Et godt køkken bør nemlig være tilpasset ønsker og behov, så det ikke lader noget være tilbage at ønske. Med et håndlavet snedkerkøkken er man sikker på, at man får et køkken, som ingen andre har. Vi kombinerer vores bæredygtige elementer fra Rotpunkt, med netop den træsort der passer i jeres bolig. Ask? Ahorn? Eg? Røget eg? Mulighederne er utallige.

Få et tilbud på dit nye køkken indenfor 48 timer:

  … eller skriv til os på helle@hausandhoney.dk

  Dit nye snedkerkøkken giver mulighed for, at I får det rum, I altid har drømt om. Er I glade for at lave store måltider, kan det være, I skal prioritere et stort køleskab og meget bordplads i jeres nyekøkken. Er kaffe jeres store passion, så skal der være tænkt på en god espressomaskine.

  På den måde skal jeres nye håndlavet køkken tilfredsstille alle behov og være så brugervenligt som muligt, så det bliver en lettelse i hverdagen. Og samtidig et møbel I jeres hjem. Med et snedkerkøkken kan du selv designe og sammensætte dit køkken, så det bliver som i dine drømme.

  Snedkerkøkken – kvalitet fra inderst til yderst

  Et nyt og håndlavet køkken er noget, som alle kan glæde sig over. Men det kan også virke overvældende med de mange muligheder. Hos haus and honey har vi en stor passion, og vi mener, at alle fortjener et lækkert snedkerkøkken. Vi hjælper dig derfor gerne med at finde frem til det snedkerkøkken, som passer perfekt til dig, hvad angår udseende, kvalitet og farver. Og det behøver altså ikke være så kostbart som du tror, hvis du kombinerer Rotpunkt skabe med snedkererede finesser og fronter. Og du kan have god samvittighed overfor miljøet, fordi Rotpunkt bruger bioboards til alle deres kabinetter. En perfekt løsning, der kombinerer tysk grundighed med fint dansk håndværk og FSC certificeret træ.

  Læs mere om mulighederne for at få en unikt køkkenløsning i København, Hellerup eller resten af Nordsjælland.