Trine & Jeppes køkken i Hellerup

Når du får et tilbud fra hausandhoney , får du professionel sparring til farvevalg, layout etc. Ikke bare ud fra, hvad du selv troede det skulle være. Men ud fra et oprigtigt ønske om at finde netop den løsning, der klæder dit rum bedst. Vi rådgiver altid ærligt baseret på vores lange erfaring med indretning af køkkener.

Hos denne familie var der allerede et meget markant flisegulv, som kunne trækkes i mange retninger. Skulle det være træ eller hvidt? Begge dele blev vi enige om, ville få gulvet til at fremstå ”lyserødt”. Med rotpunkts flotte Terragrey farve i overfladen HPL, der er virkelig holdbar og svanemærket, kunne vi tone gulvet ned så Gulvet i stedet virker lækkert og æstetisk.

Huset var fra 30erne, så et forramme køkken passede perfekt ind i indretningen. Montøren forstod at det krævede ekstra finish og fuldførte opgaven perfekt.

Bordpladen blev farvematchet med elementerne, så hele det lange køkken fremstår enkelt og blender ind i indretningen.

Greb er fra buster + punch i messing og de smukke lamper fra VIPP som kunden valgte, fuldender detaljerne og binder køkkenet sammen med den sorte Vitrine.