Charlotte & Runes Køkken

Snedkerkøkken til Charlotte og Rune

Når man bliver bedt om at indrette et køkken for en professionel kok, er det med en vis ærefrygt. Rune Sauer har restauranterne Anarki og Mélé på Fredriksberg . Sammen med sin sin kone Charlotte, skulle de i gang med total renoveringen af en pragtfuld murermestervilla i Fredensborg. De har begge en meget fin æstetisk sans,  se bare denne tallerken, som blev tryllet frem under vores foto session.

Opgaven var at skabe et snedkerkøkken i massiv snedkerkøkken. Højskabe og bordplader skulle være matte hvide for ikke at virke dominerende i rummet, hvor køkkenet fik en central plads. Derfor faldt valget på Corian® Glacier white til bordplader, som mathcer perfekt til de mat lakerede POWER fronter fra Rotpunkt i farven WEISS. Skabene indvendigt blev træfarvede, og Charlotte fandt på at opdele skabsfronterne i et geometrisk mønster, fremfor blot at lade skabene være forudsigelige og uden linjer.

Køkkenet er L formet og udført i massiv eg. Soklen er sort lakeret for at bryde farven mod fyrretræsgulvet så man ikke føler at skabe og gulv ”vokser sammen”

Priseksempel:

Elementer  kr. 192.000,-
Bordplader kr.   67.000,-
Hårde hvidevarer: kr. 77.500,-

“Det bedste ved vores nye køkken er, at vi fik præcis det køkken vi altid har drømt om. De mange smukke detaljer i egetræet glæder vi os over dagligt. Vi bruger øen hver dag, når vi bare skal finde på noget hurtigt, eller lige skal nå at vende hvad der er sket på job mens lillemanden får mad. Men vi har også plads til at folde os ud, når vi går i krig med hjemmelavet pasta, pickles eller syltetøj.

Alle vores ønsker blev indfriet og hele processen med ombygningen og  opbygningen af køkkenet fungerede så fint , til trods for at vi fik en lille søn undervejs.

De gode input og sparring med Helle, har skabt det perfekte rum for os. Vi troede ikke det var muligt at få sådan et køkken til vores budget og  vi kan varmt anbefale alle at tage forbi hausandhoney, hvis drømmen er et snedkerkøkken.”

Indvendigt er højskabene træfarvede.

Skufferne er udført af massiv egetræ.

Inddeling af højskabe skal give et geometrisk udtryk.

Højskabene er indbygget i væggen, så de virker mindre kompakte.

Hele køkkenet er snedkereret af det flotteste massive eg.

Bruneret greb er fine detaljer der giver køkkenet en underspillet eksklusivitet.